2016. június 30., csütörtök

VESZETT AKTÁK HETE: 4. nap


Tovább folytatjuk ezt a hetet és ma is hozom az újabb részletet a The Maze Runner Files-ból. Fogadjátok szeretettel! :)


4. részlet:

VESZETT Feljegyzés, Dátum: 232.1.28, Pontos idő: 07:21
CÍMZETT: Munkatársak
FELADÓ: Ava Paige, Kancellár
TÁRGY: Chuck emlékezetére

Meg szeretnék osztani veletek néhány gondolatot Chuck halálának körülményeivel kapcsolatban. Nem hiszem, hogy meglepetésként érne titeket csalódottságom a reakciót illetően.
Mindannyian tudjuk, mi a kötelességünk, tudjuk, hogy mit várnak el tőlünk, akármilyen nehéz is. A VESZETT hosszútávra tervezett, de minden hiába, ha nem érjük el a végső célt. Nem engedhetjük meg, hogy az érzelmek vezéreljenek.
Pszichológusaink megállapították, hogy mire kell ösztönöznünk alanyainkat a szükséges minták kinyeréséhez; a hozzáállásuk a legfőbb problémánk. Chuck egy csodálatos gyermek volt, tele életörömmel és kedvességgel. Valószínűleg ő volt az, aki a legjobban kereste mások társaságát és barátságát az összes alanyunk közül, kissé ironikus, hogy épp ez vezetett a halálához. Magatok is láthatjátok az eredményeket.
Nagyon fontos, hogy megszabaduljatok a lelkiismeretetekre nehezedő tehertől, emlékezzetek, a fiú nem volt Végső Jelölt, és minden bizonnyal sokkal szörnyűbb halálban lett volna része. Úgy gondolom, hogy a tervezetet, mely a meggyilkolásához vezetett, egyfajta kegyelemként is fel lehet fogni.
Nincs több mondanivalóm. Szükségtelen, hogy a jóról és a rosszról prédikáljunk. A túlélésért küzdünk, és nem helyezhetjük előrébb egy gyermek életét sok millióval szemben. Keressétek fel a személyi tanácsadóitokat, amennyiben szükséges, de kivétel nélkül mindenkit várok a következő tárgyalásra. A téma nem más, mint a Tűzpróba. 

*A fordításért hálás köszönet Ákosnak! :)

1 megjegyzés:

  1. Hát én nagyon élvezem, hogy újra beindult az oldal, ezek az akták kifejezetten érdekesek :)

    VálaszTörlés