2015. június 30., kedd

Frissek a színészekről


Jelentkezem a szokásos friss képekkel a kedvenceinkről. :)

Június 27-én Wes ezt a képet osztotta meg twitteren, a következő címmel: Óh, nézzétek. Johhny P. zenét szerez.
(aki nem emlékezne: John Paesano készítette Az Útvesztő soundtrarckjét és a Tűzpróbáét is ő fogja)



Thomasról megjelent pár új fotó a 'The Guardian' magazin áprilisi számában. (ne kérdezzétek akkor miért csak most kerültek fel a netre a képek)

Az ugrás után megnézhetitek őket. :) (elég ütősek lettek *.*)

2015. június 28., vasárnap

Thomas, Ki Hong és Rosa a Tűzpróbáról


Még június 20-án Thomas, Ki Hong és Rosa Los Angelesben jártak és a Tűzpróba filmet promózták. Sajnos videóanyag még nem került ki az interjúkról, de három képet kaptunk róluk. :)

Forrás

2015. június 26., péntek

Négy új BTS kép a Tűzpróbából


Egy ideje már az interneten kering ez a néhány új behind the scenes kép a Tűzpróba forgatásáról, így gondoltam megosztom veletek is. :)

A mindig gyönyörű Kaya :) 
Kaya, Dexter, Ki Hong és Jacob 


Forrás: [x]

2015. június 24., szerda

Teen Choice Awards 2015: Jelölések



Nem olyan régen hirdették ki az augusztus 16-én megrendezésre kerüli ide Teen Choice Awards jelöltjeit, melyben a filmek, sorozatok, zenék és más szórakoztató műfajok képviselői versenyeznek több kategóriában is.

Minket ez annyiban érint, hogy mivel tavaly volt a mozikban Az Útvesztő film, így esélyes volt, hogy kapni fog néhány jelölést, és lám valóra vált a sejtésünk. Összesen három kategóriában jelölték a filmet, melyek a következők:
  • Legjobb kaland/akció film - Az Útvesztő film
  • Legjobb színész kaland/akció filmben - Itt Dylan került a jelöltek közé
  • Legjobb színésznő kaland/akció filmben - Itt Kaya került a jelöltek közé

Mind a három kategóriában ellenfeleink között van A Beavatott második része, A Lázadó, valamint a legújabb Halálos iramban film és persze a többiek, akiket én nem nagyon ismerek, így talán mégis csak az első kettő a nagy ellenfél.

Majd meglátjuk, hogy sikerül-e nyerni, de ami ennél is fontosabb, reméljük a díjátadóra majd sok színész elmegy a szereplőgárdából, és akkor érkeznek újabb é újabb interjúk. Augusztusig még sok idő van, de szavazzatok majd nyugodtan, ha már elkezdődik a szavazási időszak. :)

A további jelölteket és az eddig kiadott kategóriákat ITT tudjátok megtekinteni.

Forrás

2015. június 22., hétfő

James Dashner Q&A


Múlthéten James tartott egy twitterchatet már nem is tudom pontosan melyik nap. A lényeg, hogy lehetett tőle kérdezni mindenfélét, és ő pedig válaszolt a kérdésekre. Persze nem az összesre, csak annyira, amennyire ideje volt, de így is rengeteg kérdés összegyűlt. Gondoltam hozom nektek az érdekesebbeket. Íme a fordítás. :)

Sajnos a twitter úgy osztotta meg ezeket a válaszokat, hogy nem látom előtte magát a kérdést, így csak a válaszokat fogom nektek lefordítani. (Mondjuk nem nehéz a válaszból kitalálni, hogy mi lehetett a kérdés. Legalábbis szerintem.)



1. "Nem lep meg, hogy sokan a filmről kérdeztek. Nem mondhatok róla sokat, de... kérlek nyitottan álljatok hozzá. Olyan, mintha a 2. és a 3. könyvet összeöntöttük volna egybe, és ebből csináltunk volna két filmet. 100%-osan biztos vagyok benne, hogy szeretni fogjátok a két következő filmet. Álljatok úgy hozzá, mintha most lennétek újra először részesei az élménynek."

2. "Nem azt mondtam, hogy a két könyvből csináltunk egy filmet. Két filmet csinálunk két könyvből a lehető legjobb módon."

3. "Láttátok az új posztert? Szerintem nagyon jó lett. Nekem tetszik."

4. "Sokan kérdeztetek a The Fever Code-ról, az új előzménykönyvről. Éppen azon dolgozom és ígérem, hogy 2016 végére már a kezetekben lehet."

5. "Mindig is lenyűgöz, hogy mennyire odavagytok Newtért. Sokan kérdeztek és beszéltek róla. Én is nagyon szeretem Newtot."

6. "Tippek kezdő íróknak: 1. Írj minden nap. 2. Vegyél részt írói konferenciákon. (Mint a SCBWI) 3. Ne félj az elutasítástól."

7. "Nem tudom a FOX-nak milyen tervei vannak a promócióra, a premierekre és az ehhez hasonló dolgokra. Szerencsére, nem én döntök ebben. De figyeljetek folyamatosan."

8. "Kezdő írók részére: Ha visszautasítanak, akkor annak több oka is lehet. Lehet, hogy már van hasonló könyve a kiadónak, vagy épp nem az ő stílusuk. Talán a szerkesztőnek nem tetszett a stílusod. Ez nem jelenti azt, hogy rossz író vagy. Soha ne add fel, akármi is történik. Engem is visszautasítottak már sokszor ezelőtt."

9. "Az Útvesztő könyvsorozathoz az inspirációt adta a: Legyek ura, a Ragyogás, a Végjáték és a Lost."

10. "A Mortality Doctrine könyvsorozathoz az inspirációt adta a: Mátrix és az Eredet. Még nem olvastátok? Az első rész az Eye of Minds."

11. "Nagyon bízok abban, hogy valamikor az Eye of Minds-ből is film készül. Eddig fényesek a kilátások, de sosem lehet tudni biztosan."

12. "Az A és B csoport közti hasonlóság nem teljesen párhuzamos. Csak ugyanarról a kezdőponttól indultak."

13. "Talán egy napon a távoli jövőben írni fogok egy könyvet csakis a B csoport szemszögéből. Szerintem az nagyon menő lenne!"

14. "A kedvenc íróm és az inspirációm számomra Stephen King, vagyis Stevie nagbácsi. Ő a legjobb író a világon, és remélem egyszer majd találkozhatok vele."

15. "A harmadik és egyelőre utolsó könyv a Mortality Doctrine könyvsorozathoz novemberben érkezik. Nagyon büszke vagyok rá. Remélem nektek is tetszeni fog."

16. "Dylan O'Briennel nagyszerű együtt dolgozni. Ő egy nagyszerű srác. Megütöttük vele a jackpotot. Nagy tehetség."

17. "Igen, egyszerre általában több könyv is van a fejemben, és mind arra vár, hogy megírjam őket. A Mortality Doctrine után is sok tervem van. Nagyon sok."

18. "A legtöbb kérdés ezekről érkezik: a film, Newt, előzménykönyv, Newt, film, írói tanácsok, Newt, Newt, Newt, Dylan és Newt."

19. "Jorge nevét úgy ejtjük ki, ahogy a spanyolban kell. "Horhay" Ugye így kell, spanyolok?"

20. "Nem csak Dylan az egyetlen remek színész a csapatban. Mindenkit nagyon kedvelek. El sem hiszem, hogy milyen szerencsések vagyunk velük."

21. "Srácok, sajnos most már mennem kell, de ez remek volt. Rövid, de remek. Mindig itt leszek és maradjatok ti is. Szeretlek titeket."

2015. június 20., szombat

Ismét új képek: Thomas, Dylan, Kaya, Nathalie, Will és Dexter


Lassan megint összegyűlt néhány új kép, és a megszokott gyakorlatnak megfelelően ezeket megint egy kupacban hozom nektek. :) A képek nagy része a színészek twitter oldaláról származik természetesen.

Elsőnek itt van egy kép Dylanről, amin egy rajongóval látható.

2015. június 18., csütörtök

Első promóciós kép és új poszter a Tűzpróbához+ Könyves hír


A napokban adták ki a Tűzpróba filmhez az első hivatalosnak számító promóciós képet. Méghozzá a kedvenc fő gonoszunk, a Patkányember látható rajta, akit ugyebár a filmben Aiden Gillen fog életre kelteni.

"Kinek az oldalán állsz?"

Remélem ez azt jelenti, hogy most már fokozatosan érkeznek képek a többi karakterről is. Főképp az újoncokra lennék kíváncsi, így remélem velük fogják folytatni.

Emellett kaptunk egy újabb filmes posztert is. Íme...


Nem tudom, nekem annyira nem jön be ez a poszter. :( Az előző jobban tetszik. Valahogy olyan fura ez a kép.

A másik kisebb hír, amit szintén szerettem volna veletek megosztani, hogy hamarosan meg fog jelenni kint Amerikában a Tűzpróba könyv hivatalos filmborítós változata. A könyvre új borítónak a filmes poszter került, és szerintem csodaszép lesz.


Forrás: twitter

2015. június 17., szerda

Aktualitások, új szerepek és hírek 3. - Rosa, Katherine, Nathalie, Jacob, Giancarlo


Mivel nem nagyon van sok hír manapság a Tűzpróba filmmel kapcsolatban, és mert összegyűlt elég sok egyéb hír a színészek más munkáival kapcsolatban, így gondoltam végre itt az ideje összegyűjteni ezeket. Sorba fogok venni mindenkit egyesével, hogy ki mit csinál manapság, hogy kinek milyen filmje, sorozata fut jelenleg vagy épp a közeljövőben, hogy ti is kaphassatok erről egy rövid, de lényegretörő beszámolót. Három adagra szedtem szét ezt a cikksorozatot, így három részletben érkeznek majd az információk.


És akkor érkezzen azok, akik eddig kimaradtak. Igaz, hogy ők még új színészeink, de azért nem szerettem volna őket sem kihagyni. :)

Rosa Salazar

  1. Rosa az egyik, akiről kevés információt találtam. Elvileg szerepet kapott a Submerged című filmben, legalábbis a wiki és az IMDB szerint ott található a film szereplőgárdája között, de a filmről nem sok, mondhatni semmi infót nem találtam. Azt se lehet tudni, hogy mikor kezdődik a forgatás, csak annyit, hogy Rosa is szerepelni fog benne.
  2. A másik, hogy ha jól tudom nemsokára kezdik majd forgatni A beavatott filmek utolsó részét, és még nem biztos, de lehet, hogy abban ismét visszatér Rosa A Lázadóbéli karaktere, Lynn.


Jacob Lofland

Jacob a másik, akiről semmi infó nincs, konkrétan semmi újdonságot nem találtam vele kapcsolatban. Nem merült fele a neve se valamelyik új film, se valamelyik új sorozat kapcsán.

Nathalie Emmanuel

Nathalie-ről se tudok valami sok információt hozni, talán csak annyit, nemrég került a mozikba a legújabb filmje, a Halálos iramban 7. része, ha jól tudom. Mellesleg a héten fejeződött be a Trónok harca 5. évada, amiben ugye Missendei szerepében látható.

Katherine McNamara

  1. Katherine körül indult be talán leginkább az élet az új színészeink közül, hisz egyrészt a napokban kezdték el vetíteni június 8-án az ABC Family csatornán a The Fosters legújabb 3. évadát, melyben Katherine is feltűnik majd egy mellékszerepben.
  2. Másrészt Katherine kapta meg a 2016 januárjában szintén az ABC Family csatornán debütáló Shadowhunters című sorozat főszerepét, aminek májusban kezdődött a forgatása Torontoban, és jelenleg még mindig tart. Valószínűleg Katherine egész nyáron ezt a sorozatot fogja forgatni. (Amit egyébként iszonyat várok, mert nagyon szeretem A Végzet Ereklyéi könyveket!:)


Giancarlo Esposito
  1. Giancarlo talán a legelfoglaltabb az újoncaink közül, hisz azért ő mégis csak egy már régóta befutott színész. 2015-ben két filmje érkezett a mozikba, a Stuck és a The Jungle Book animációs film, amihez természetesen csak a hangját kölcsönözte.
  2. 2015 tavaszán forgatta le új filmjét, a The Long Home-t, ami egy könyvből készült adaptáció lesz, és amit James Franco rendezett, és ő is játszotta a főszerepet. A filmben Giancarlo William Tell Oliver szerepét kapta. A film 2017-ben kerül a mozikba várhatóan.
  3. A filmek mellett a sorozatokra is maradt ideje, hisz a legújabb Allegience című sorozat több részében tűnt fel Oscar Cristoph szerepében. A sorozatot az NBC vetítette és a 13 részes első évadot februártól áprilisig adták le.

2015. június 15., hétfő

Aktualitások, új szerepek és hírek 2. - Ki Hong, Blake, Aml, Thomas


Mivel nem nagyon van sok hír manapság a Tűzpróba filmmel kapcsolatban, és mert összegyűlt elég sok egyéb hír a színészek más munkáival kapcsolatban, így gondoltam végre itt az ideje összegyűjteni ezeket. Sorba fogok venni mindenkit egyesével, hogy ki mit csinál manapság, hogy kinek milyen filmje, sorozata fut jelenleg vagy épp a közeljövőben, hogy ti is kaphassatok erről egy rövid, de lényegretörő beszámolót. Három adagra szedtem szét ezt a cikksorozatot, így három részletben érkeznek majd az információk.


A 2. részben a fent megnevezett 4 színészről lesz szó. :)


Ki Hong Lee

  1. Ki Hongnak 2015 júnis 4-én jelent meg a legújabb filmje, az Everything before us, melyben Jay szerepét játssza. A film egyébként egy elképzelt jövőbe kalauzul el minket, ahol a kormány erőteljesen befolyásolja a szerelmi kapcsolatok alakulását. Ázsiai film, Ki Hong mellékszerepet játszik benne.
  2. A másik szerep, amiben mostanában láthatjuk a Netflix csatorna egyik új sitcom sorozatában, az Unbreakable Kimmy Schmidtben. A sorozat jelenleg is fut Amerikában, és Ki Hong több epizódban is feltűnt idáig. Ki Hong az egyik visszatérő szereplő, Dong Nguyen szerepét kapta.


Blake Cooper

Sajnos Blake-el kapcsolatban semmi hírt nem találtam, így jelenleg semmilyen filmben vagy sorozatban nem szerepel, és nem is dolgozik semmin. (Nem baj, fiatal, van még bőven ideje.)

Aml Ameen

  1. Aml Ameen tavaly forgatta le a Lila and Eve című filmet Viola Davis és Jennifer Lopez oldalán, melyben a főszereplő, Viola Davis fiát, Stephont keltette életre. A film már megjelent idén januárban a Sundace Filmfesztiválon, de a mozikba csak júlis 31-én fogják vetíteni, természetesen most csak Amerikáról beszélek.
  2. Emellett Aml egy sorozatban is szerepet kapott idén, a Sense8-ban, mely nem olyan régen indult el, pontosabban június 5-én a Netflix csatornán. A sorozat olyan komoly témákkal foglalkozik mint a vallás, szexualitás, politika, elfogadás, kirekesztés és stb. Aml az egyik főszerepet kapta meg a sorozatban, Capheus szerepét. 12 részes minisorozat lesz.

Thomas Brodie-Sangster

  1. Thomasról sincs manapság semmi új hír, és erről a kettőről, amit találtam már korábban is írtam, de azért gondoltam itt is megemlítem. Thomas jelenleg a Wolf Hall című, brit televíziós sorozatban látható, mely VIII. Henrik uralkodásának idejét dolgozza fel.
  2. Ezen felül pedig egy új animációs filmben, a Thinderbirds are go-ban az egyik szereplőnek kölcsönözte a hangját.

*A 3. rész, melyben az eddig kimaradtakról lesz szó a napokban érkezik. :)

2015. június 13., szombat

Aktualitások, új szerepek és hírek 1. - Dylan, Kaya és Will


Mivel nincs sok hír manapság a Tűzpróba filmmel kapcsolatban, és mert összegyűlt elég sok egyéb hír a színészek más munkáival kapcsolatban, így gondoltam végre itt az ideje összegyűjteni ezeket. Sorba fogok venni mindenkit egyesével, hogy ki mit csinál manapság, hogy kinek milyen filmje, sorozata fut jelenleg vagy épp a közeljövőben, hogy ti is kaphassatok erről egy rövid, de lényegretörő beszámolót. Három adagra szedtem szét ezt a cikksorozatot, így három részletben érkeznek majd az információk.

Elsőnek kezdjük a fent megnevezett hármassal. :)

Dylan O'Brien
  1. Mint tudjátok Dylan az egyik főszereplője a Teen Wolf (Farkasbőrben) című sorozatnak, ami már csaknem 5 éve fut az MTV csatornán. Így értelemszerűen idén érkezik az 5. évad, ami 20 epizódot kapott, és ami június 29-én kezd kint Amerikában. Lent látható az előzetes hozzá.
  2. Korábban már volt róla szó itt az oldalon is, de akkor még csak pletykaszinten, ma már viszont úgy tűnik, hogy kiderültek a valós hírek. Dylan mégsem lesz az új Pókember, és ez nagyon biztosnak tűnik, hisz több interjúban Dylan maga tisztázta a pletykákat. (Egyébként úgy tűnik, hogy Asa Butterfield a legesélyesebb a szerepre.)
  3. Végül pedig Dylan egy új filmben kapott szerepet, a Deepwater Horizonban. Caleb Holloway karakterét kelti majd életre. A film forgatása 2015 májusban kezdődött, és elvileg 2016 szeptemberében kerül majd az amerikai mozikba. Dylan olyan színészekkel szerepel együtt a filmben, mint Mark Wahlberg, Kate Hudson, Gina Rodriguez vagy épp John Malkovich.
Teen Wolf 5. évad előzetes

Kaya Scodelario
  1. Kaya még 2014 tavaszán forgatta le Franciaországban a The Moon and the Sun című könyv filmes adaptációját, amiben Marie-Josephe szerepét alakította. A filmnek elvileg 2015 áprilisában kellett volna megjelennie, de eltolták a megjelenést, és most jelenleg nem is lehet tudni, hogy mikorra várható.
  2. Másrészt, erről is írtam már több helyen, de gondoltam itt is megemlítem. Kaya kapta a női főszerepet a legújabb készülő Karib tenger kalózai című filmben, melyet még jelenleg is forgatnak Ausztráliában. 2017 júliusában fog érkezni a film az amerikai mozikba. Visszatér az eredeti szereplőgárda nagy része, így Kaya együtt dolgozhat olyan nagy nevekkel, mint mondjuk Johnny Depp, Havier Bardem vagy épp Geoffrey Rush.


Will Poulter
  1. Will még tavaly ősszel forgatta le a The Revenant című filmet, melyben Leonardo DiCaprio oldalán dolgozott egy megtörtént események alapján készült filmben. 2015 decemberben érkezik a film a brit mozikba, míg 2016 január elején az amerikai mozikba.
  2. A másik film, amit még korábban forgatott le, de idén 2015-ben jelent meg, a Kids in Love, ami kisebb független filmként készült, és amiben Will főszerepet játszott.
  3. Továbbá szintén Willhez kapcsolódik, és habár még csak pletykaszintű a dolog, de nagyon úgy tűnik, hogy biztos, holott még nem érkezett meg a hivatalos bejelentés róla. Szóval van Stephen Kingnek az "AZ" című kétrészes horrorkönyve, amiből ugyebár korábban készült egy film még valamikor a 90-es években. Ennek fog készülni egy remake-je, és több helyen is azt írják, hogy nagyon esélyes, hogy Will fogja megkapni a gonosz, gyilkos bohóc szerepét, aki gyerekeket gyilkol. Fura lenne ilyen szerepben látni, legalábbis szerintem.

*A 2. rész, melyben a többiekről lesz szó a napokban érkezik. :)

2015. június 11., csütörtök

MTV beszámoló: 9 érdekesség a Tűzpróba forgatásáról (2. rész)


Az MTV kiadott egy cikket, vagyis pontosabban egy beszámolót, melyben 9 érdekes dolgot foglaltak össze, melyet egyik munkatársuk a Tűzpróba forgatásán tett látogatása során tudott meg a filmről, a színészekről és kapcsolódó dolgokról. Szokásunkhoz híven két részletben hozom a cikket.

Most következik a második fele a beszámolónak. Ha lemaradtatok volna az első részről, akkor ITT érhetitek el. :)

9 ÉRDEKESSÉG A TŰZPRÓBA FORGATÁSÁRÓL (folyt.)


5. Kaya Scodelario nem szereti a sportot


Azt hiszem a "Mi az a forgási osztály? B*szd meg!" voltak ennek az egyébként rokonszenves brit lánynak a pontos szavai, mikor Dylanhez hasonlóan neki is meg kellett volna csinálni a kaszkadőrmutatványokat. Aztán persze, mint valami katona csinálta meg azokat.

6. Dylan és Dexter szeretnek Shaggyt énekelni


Dexter Darden szerint, Dylan a hét minden napján, a nap 24 órájában remek éneklő pajtás, mikor a kamerák épp nem forognak... és a választott stílus, amiben nyomják a Shaggy-é.

7. Thomas Brodie-Sangster szereti a csokit
Thomas lelkesen evett egy Snikerst (mogyoróval!) az interjúnk közben. Mivel mindenki szereti az egészséges, istenadta anyagcsere működést... és ha kíváncsiak vagytok még egy újabb érdekességre a Tisztársak evési szokásai közül, tudnotok kell, hogy Dexter megosztotta velem, hogy épp a forgatásról való távozásom után néhány nappal akarják majd a többiek elkészíteni Kaya-nak és Thomasnak az első amerikai hálaadási vacsorájukat. Édesek!

8. A Tisztársak szeretnek játszani a fegyverekkel
Az Alex Floressel való hosszú, kamerán kívüli beszélgetésem során megtudtam, hogy Az Útvesztő színészei a Baton Rouge-i hotelben mennyire szerettek játszani a fegyverekkel, és úgy tartották sakkban a személyzetet, mint ha királyok és királynők lennének. Ilyet sajnos már nem csináltak Albuquerque-ban, mert itt már fel kellett nőniük és betartani a szabályokat.

9. Fura együtt ebédelni a Buggyantakkal


Habár a Tűzpróba első előzetese még nem fedte fel a Buggyantakat, a vírussal megfertőzött embereket, de azon a forgatási napon ők is ott voltak a helyszínen, és épp a Tisztársakat hajkurászták. Elég normálisan néztek ki a bőrük különböző bomlási fázisaitól eltekintve, és épp ezért volt teljesen röhejes együtt ebédelni velük az étkezdében.

Forrás

2015. június 10., szerda

MTV beszámoló: 9 érdekesség a Tűzpróba forgatásáról (1. rész)


Az MTV kiadott egy cikket, vagyis pontosabban egy beszámolót, melyben 9 érdekes dolgot foglaltak össze, melyet egyik munkatársuk a Tűzpróba forgatásán tett látogatása során tudott meg a filmről, a színészekről és kapcsolódó dolgokról. Szokásunkhoz híven két részletben hozom a cikket, most érkezik az első fele, később a második. :)

9 ÉRDEKESSÉG A TŰZPRÓBA FORGATÁSÁRÓL

1. A Felperzseltföld= Albuquerque


Új-Mexikó délnyugati városa, Albuquerque  - a Breaking Bad korábbi forgatási helyszíne - váltotta le a korábbi Louisiana-i Baton Rouge-t a Tűzpróba film forgatási helyszíneként. Az útvesztővel ellentétben a Perzseltföldnek valós helyszínnek kellett lennie, ahol tényleg élnek igazi emberek, épp ezért a Tűzpróba csapatának egy igazi várost kellett elcsúfítania és "felperzselnie", hogy minden valósághűen poszt-apokaliptikusnak tűnjön. Rengeteg homokot szórtak szét a helyszínen, hogy az egész város egy sivatagra hasonlítson, és hogy életre kelljen az a jelenet, ahol a fiúk a homokfúvás elől menekülnek a könyvben.

2. A föld alatti alagút= egy elhagyatott pláza


A Tűzpróba könyv egy tetemes része egy föld alatti alagútrendszerben játszódik, amit "A Földalattinak" neveznek. Mikor a forgatáson jártam, akkor a készítők egyértelműen világossá tették, hogy a film nem fogja jelenetről-jelenetre követni a könyvet, de sok zárt, benti helyszínt fognak használni arra, hogy megteremtsék az alagutak atmoszféráját. Az egyik ilyen helyszín volt a Winrock Pláza, ami akkoriban még csak félig működött (vagyis egészen elhagyatott volt), mikor tavaly novemberben a forgatásra megérkezett a stáb.
A plázának az a fele, amit a forgatásra használtak, autókkal volt tele, amit a készítők elvonszoltattak onnan - kivéve abban a néhány jelenetben, amik parkolóban zajlottak - és telerakták rengeteg homokkal. Olyan poros és homokos lett minden, hogy a stábnak (és a sajtó tagjainak, nekem is) ajánlott volt maszkot viselni. Én nem vettem fel, így a 12 órás forgatási nap végére olyan lett a hangom, mint egy láncdohányosnak.

3. Dylan és Ki Hong még éjfélkor is teljes lángon égtek

Ha valaha is kételkedtetek volna benne, hogy Dylan (vagy épp Ki Hong) milyen elkötelezett színész, tudnotok kell, hogy délben érkeztem meg a forgatásra, és este 02:30-kor távoztam, amikor ők ketten még mindig teljes erővel futkorásztak a homokos garázsban, és meg sem álltak közben. Kaya, Thomas, Jacob, Dexter és Alexander is forgattak velük korábban azon a napon, de ők már este 10:00 óra körül távoztak, hogy teret adjanak Dylan és Ki Hong magánszámához.

4. Dylan egy született vezető... és egy igazi úriember


Szinte minden Tisztárs egyet értett abban, hogy Dylan rögtön magára ölti az irányító szerepét, mikor elérkezik a Tűzpróba kaszkadőr jeleneteinek a felvétele. Mivel a színészek nagy részének az első filmben nem kellett olyan sokat futkorászni, így nem rendelkeztek azzal az állóképességgel és edzettséggel, mint Dylan, aki könnyedén futott fel a nagy és magas homokdűnékre, és segített a társainak, amikor csak kellett. Emellett nagyon úgy tűnt, hogy aggódik értem, amiért a hajnali 02:00 órás interjúk közben fáztam, ami igazán jól esett.

*A beszámoló második része a napokban érkezik. :)

Forrás

2015. június 8., hétfő

BTS képek a Tűzpróba forgatásáról


Előkerült néhány kulisszák mögötti és forgatási kép a Tűzpróba forgatásáról, amit gondoltam egyben összegyűjtve hozok nektek. Nem sok, de azért ez is valami. :)






Forrás

2015. június 6., szombat

Új képek: Kaya, Will, Dylan, Thomas és Katherine


Ismét összegyűlt egy jó adagnyi kép a színészeinkről, amit egybe fogok nektek hozni. :)

Elsőnek is, itt van Kaya, akiről készült néhány új fotó, amin rajongókkal látható.


2015. június 4., csütörtök

Rövid kis videó, amiben a színészek a Tűzpróbában lévő futásról beszélnek


Hoppá, felkerült az MTV youtube csatornájára egy másfél perces videó, amiben Dylan, Kaya, Thomas és Dexter a Tűzpróba futás jeleneteiről beszélnek. Pontos fordítást most kihagynám, ha nem gond, lényegében mindannyian arról beszélnek, hogy ebben a filmben is sokat kellett futniuk. Kaya megjegyzi, hogy ő a való életben nem valami sportos, ezért megerőltető volt számára a sok mozgás, majd Dexter elmondja, hogy Ki Hong és Dylan a legjobb futók a stábból. (höhö, még szép...:D)
Jó kis videó, hír/új infó értéke igaz nem sok van, de azért érdemes megnézni. :)



2015. június 1., hétfő

Interjú a Tűzpróba film színészeivel a forgatásról


Jippijé!
Felkerült végre az első interjú, amiben a Tűzpróbáról és a saját karaktereikről beszélnek a film színészei. Az interjúban több fontos információ elhangzik a filmről és a változtatásokról.



Hogy érezted magad a film forgatásán?
Kaya: Jól éreztem magam. Új helyszínen voltunk, Új-Mexikóban. 
Dylan: Imádtam, hogy minden héten más helyszínen voltunk, olyan érzés volt, mintha 40 filmet forgattunk volna egyszerre. 
Rosa: Az itteni táj(kép) teljesen tökéletes a Perzseltföldhöz. Lapos, száraz, gyönyörű, van egyfajta természetes (valamije?), elképesztő.
Kaya: Voltunk homokdűnéken (ben?), lerombolt városokban, nagyszerű volt látni, tényleg úgy érezted, mintha egy film helyszínén lennél. Nem hasonlít Londonra, vagy bármilyen helyre, ahol eddig jártam. 
Dylan: A második könyvben a világ kitárul. Kilépünk, és a néző is meglátja, hogy mi történt a világgal és, hogy miért kerültünk oda. Rengeteg új karakterrel találkozunk és más Tisztársakkal is. Sok rejtélyre választ kapunk.
Giancarlo: Az én karakterem, Jorge, a 2. könyvben bukkan fel, a Tűzpróbában. Eleinte azt hiszik, hogy a WCKD nevű szervezetnek dolgozik, akik a világot akarják irányítani, de aztán kiderül, hogy ő a vezetője a 'scavengers' csoportnak (magyarul: dögevők, de itt gondolom a Buggyantakra gondolnának... vagy talán ez az egyik változtatás? Hogy nem Cranksnek hívják majd őket, hanem Scavengersnek?), ők egy olyan csoport, akik túléltek a Perzseltföldön.

Mire számíthatnak a rajongók Teresától ebben a részben?
Kaya: Nagyon izgatott vagyok azzal kapcsolatban, hogy végre jobban megismerjük. Az első részben nem sok mindent tudtunk meg róla és ez tetszett. Ugyanakkor láthattok majd futni is, ami már annyira nem volt nekem mókás, de viccesen néz ki, úgyhogy az embereknek biztosan tetszeni fog. Ez a rész sokkal megerőltetőbb, tulajdonképpen az elejétől kezdve egy "üldözős film". Fittnek és egészségesnek kellett lennem, amiért a barátom nagyon büszke rám (az interjú régi, azóta már a vőlegénye :)). Amint befejeztük, egyből enni fogok és leülni egy kanapéra. 

Megsérült bárki a forgatás alatt?
Kaya: Csak kisebb-nagyobb sérülések voltak, de ezek a filmforgatáshoz tartoznak. De jó azt érezni, hogy megfelelően elköteleződtél mellette és, hogy megtetted a tőled telhetőt.  
Giancarlo: Tegnap remek nap volt, Rosa Salazarral forgattam, aki a lányomat játssza (!!!) és remek színész, ahogy Dylan és mindenki a filmben. 
Rosa: Ez a stáb és produkció a legjobb, ahol valaha voltam, mindenki nagyon kedves és vicces. A forgatókönyv remek, ahogy a szerepem is.
Dylan: Nagyon örülünk, hogy bejött az első film, mindannyian nagyon szerettük forgatni és nagyon hittük benne mind.