2015. augusztus 25., kedd

Hypeable interjú Dylannel és Kaya-val 1. rész


Az interjú sorozatunk következő darabjaként egy Dylan és Kaya interjút olvashattok, amit a Hypeable oldal készített a két fiatal színésszel. Ismét két részletben hozom. Az első felében Dylan, a második felében pedig Kaya nyilatkozik néhány kérdésben. Érkezzen az első rész Dylannel.


DYLAN BESZÉL...

... arról, hogy Thomas milyen lesz a Tűzpróba elején
"Az első film arról szólt, hogy Thomasból vezető lesz, és hogy ő volt a többiek egyetlen esélye a kijutásra és arra, hogy mindezt végig csinálják. Aztán elvesztette Chuckot és ez a nagy súly mind a vállára nehezedik. Ebben a folytatásban éppen ott veszi fel a fonalat a történet, ahol az első rész abbamaradt, vagyis Chuck halála után. Tényleg nagy teher nyomja a vállát, mert felelősnek érzi magát az egész csapatért. Tudja jól, hogy miatta kellett olyan sok nehézségen keresztül menniük, és most csakis arra tud gondolni, hogy ne hogy rosszabbra forduljanak még ennél is jobban a dolgok. Vagyis küzd a bűntudata ellen, miközben meg kell találnia magában az erőt, hogy ne adja fel."

... a legfőbb különbségekről Az Útvesztő és a Tűzpróba közt
"Szerettük forgatni az első filmet. Mintha a mi kis otthonunk lett volna. Mintha a Tisztás maga lett volna a mi kis táborunk. És ott volt maga az útvesztő is. A mostani film esetében minden héten más helyszínen forgatunk. Minden nagyobb lesz, hisz ott a Perzseltföld, vagy például Jorge menedéke is. Mindezt a sok új helyszínt látni fogjátok, és már nem fogjuk érezni a bezártságot többé. Kint vagyunk a világban, és mindez hatással lesz a karakterekre is, ami érdekes lehet. Többé már nem kell együtt maradnunk. Vagyis a film felveti majd a kérdést, hogy egyáltalán együtt szeretnénk-e maradni."

... valódi sérülésekről, mind a vállhúzódás
"Az első film esetében a vállam, várj csak... [megmozgatja a vállát] Hallod ezt? Ez Az Útvesztős váll sérülésem. A jobb térdemmel is volt akkoriban problémám, ami mára már alábbhagyott kicsit. Ebben a filmben idáig... hát még csak pár hete forgatunk. De hát tudod, hogy sok fizikai megterhelésben van részünk így mindig megsérül valahol a testünk."

... Thomas Brenda-val és Teresa-val való kapcsolatáról
"A másik dolog, amit annyira szeretek a történetben, hogy nem helyezi előtérbe a romantikát. Sosem ez volt a lényeg. Nagyon tetszik, hogy inkább emberek közötti kötődésről beszélhetünk. Teljesen másfajta kapcsolat van Thomas és Brenda és Thomas és Teresa közt."
"Az első filmben Thomas és Teresa kötődése egyfajta menedéket nyújtott számukra. Úgy érezték magukat, hogy otthon vannak. Mintha ismernék egymást. Mindez édes és valamennyire romantikus volt anélkül is, hogy csókolózni kezdtek volna. Ezt szeretem ebben a filmben, Hogy itt nincs idő arra, hogy megálljanak ilyeneket csinálni. Az annyira irreális lenne. És mi próbáltuk annyira reálisan megcsinálni, amennyire csak lehet. Nem akarok más filmeket leszólni, és sokszor szeretem is ezeket a filmeket, annak ellenére, hogy egy ponton a karakterek hirtelen elkezdenek romantikázni, nekem pedig csak az jár a fejemben, hogy "Itt emberek halnak meg! Ti is veszélyben vagytok!""
"Aztán ebben a filmben Thomas és Teresa elsőnek kerülnek szembe egymással. Lesznek dolgok, amiben nem értenek egyet. Teresa valami nagy dolgot tesz. Aztán Thomas találkozik Brenda-val és köztük is kialakul egy kapcsolat. Egy másfajta kapcsolat, hisz Brenda teljesen más, mint Teresa. Teljesen más karakterek, teljesen más lesz a két kapcsolat is. Thomast és Brenda-t összetársítják, és Thomas elkezd iránta érezni valamit. Megismeri a múltját és elkezd vele szimpatizálni. De ismétlem, mindez nem lesz a nézők képébe nyomva. Inkább csak utalni fogunk rá, és a nézők majd levonják a maguk következtetéseit. Bízom benne, hogy így lesz. Biztos lesznek olyanok, akik Thomasnak és Brenda-nak szurkolnak, és olyanok is, akik Thomasnak és Teresa-nak. Szurkolni fognak nekünk, még ha nem is biztos, hogy lesz ezekből valami. Ki tudja mi történik majd a harmadik filmben?"


*Az interjú második fele, a Kaya-s részek holnap érkeznek.

1 megjegyzés:

  1. Hú mintha az Éhezők Viadalát és a Beavatott-sorozatot szólná le Dylan :D LOL xDDD

    VálaszTörlés