2015. április 29., szerda

Információk a Halálkúra filmről


Igen, jól olvastátok, most a Halálkúra filmről hozok nektek két nagyon fontos információt. Tudom, hogy a könyv is csak a napokban jelent meg nálunk, és a Tűzpróba filmig is hónapok vannak még hátra, de érkezett két nagyon fontos hír a Halálkúra filmről.

Az első, amit már korábban is pletykáltak egy ideje és Wes is utalgatott rá, de úgy tűnik, hogy már hivatalos... a Halálkúra könyvet nem szedik ketté két külön filmmé, mint azt manapság szokták a könyvadaptációknál, hanem csak egy filmet készítenek belőle. Én nagyon örülök a hírnek, hisz így lehet egy remek filmet csinálni, két gyengébb helyett. Végre egy stúdió, amelyik belátta, hogy ami nem megy azt nem kell erőltetni, és végre ők nem csak a dollárkötegeket látják a szemük előtt, hanem van némi józan eszük is. (Bárcsak több ilyen lenne!) Tehát immár hivatalos, hogy a Halálkúra könyvből egyetlen film érkezik, vagyis marad a "három könyv - három film" felállás.

A másik hír, amit kaptunk, immár ez is hivatalos, a Halálkúra film amerikai mozis premierjének dátuma. A Halálkúra film 2017. február 17.-én érkezik az amerikai mozikba. (Nálunk feltehetően ugyanazon a héten majd.) Vagyis a megkezdett szokástól eltérően nem a Tűzpróba után egy évvel kapjuk meg az utolsó filmet, ahogy erre eddig számítottunk (ez 2016 szeptember lett volna), hanem jó egy fél évre rá, vagyis a 2. és a 3. film között több mint másfél év fog eltelni.
Biztos meg van az oka a döntésnek, szerintem a színészek nem érhettek rá vagy talán nem akarják elsietni a dolgot, nem tudjuk miért tolták el még fél évvel a várható megjelenéshez képest, a lényeg hogy a Halálkúra film tehát 2017. február 17.-én kerül mozikba Amerikában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése