2014. május 30., péntek

Ismét új Thomas still


A film háza táján megint leállt az élet, és a marketing kampány is szünetel jelenleg. Pár naponta kapjuk a stilleket, de ezeken kívül nem sok minden történik. Se interjúk, se új előzetes, se klippek, se semmi. Reméljük nyáron majd felpörögnek a dolgok, mert már épp ideje lenne. Én mondjuk kifejezetten örülnék egy második (minimum 3 perces) előzetesnek júniusban. És ti?

Mindenesetre hozom a tegnap kiadott új stillt, és micsoda ?meglepetés? ismét Thomas van rajta.

"Mi ez a hely?"

Forrás: a film hivatalos Facebook oldala

2014. május 28., szerda

Új feliratos still


Kaptunk egy új stillt, rajta Thomas. :)

"Ki küldött minket ide?"

Forrás: A film hivatalos Facebook oldala

2014. május 26., hétfő

W.C.K.D. karakterprofilok 3.: Thomas és Chuck


A W.C.K.D. karakterprofilok folytatása következik, ma az utolsó kettőt, vagyis Thomast és Chuckot hoztam el nektek. A tegnapelőtti Gally és Teresa anyag ITT tekinthető meg. A tegnapi Alby, Minho és Newt anyag pedig ITT.


"Az A2-es alany teljes memóriavesztést szenvedett és továbbra is zavarodottan viselkedik. Előre nem látható, valószínűleg nem szándékos hatást fejt majd ki a többi alanyra. Az alany fejlődése az előre megjósolt sebességgel történik, gyorsabban, mint a többiek esetében történt korábban. A többiekkel való interakciója során kiderült, hogy az A2-es alany erős vezetői képességekkel rendelkezik, de emellett nehezen hoz döntéseket és ellenáll a hatalom megszerzésének. Néhány alany, aki támogatásával mellé állt, segíti a fejlődését és a stratégia gondolkodásának javulását. A többiek veszélyt jelenthetnek rá. Erősen ajánlott a folyamatos megfigyelés, mivel a megállapítások meggyőzőek lehetnek."


"Az A2-es alany érkezése után ő lesz az első barátja. A fiatal kora és az alacsony szintű fizikai ereje miatt, az alanyra nem tekintenek fenyegetésként a csoportban. A növekedését és alkalmazkodási képességét azonban nem szabad figyelmen kívül hagyni. Meginghatatlan hűsége miatt közelebbi vizsgálatot igényel. Javasolt az elővigyázatossági felügyelet az A2-es alany felé tanúsított szélsőséges hűsége miatt."


2014. május 25., vasárnap

W.C.K.D. karakterprofilok 2.: Alby, Newt és Minho


A tegnapi W.C.K.D. karakterprofilok folytatása következik, ma a vezető hármast, vagyis Alby-t, Newt-ot és Minho-t hoztam el nektek. A tegnapi Gally és Teresa képek ITT tekinthető meg.


"Az alany magas kora és korábbi tapasztalatai tiszteletet ébresztenek a többi alany szemében. Magabiztos és határozott, az alany együttműködést vár el, és épp ezért mindig kiszámítható a cselekedeteiben. Régóta vezető, épp ezért nagyon megbízható. Vezető szerepet tölt be a többiek között. Magabiztosan irányít és tartja meg a fölényét, ami egyszerre félemlíti meg és nyűgözi le a fiatalabb alanyokat."


"Tapasztalt és elismert, az alany tudja mi a kötelessége. Szorgalommal és kritikus gondolkodással oldja meg a bonyolult helyzeteket. Nem fél megkérdőjelezni a hatalmi helyzetet, az alany elszántan és bátran igyekszik elérni a legfontosabb célkitűzést. A régóta tartó sikerei miatt az alanyra megbízható és sikeres vezetőként tekintenek.  Fizikailag gyors és merész, amivel példaként szolgál a fiatalabb alanyok számára. Nagy tiszteletnek örvend, ami számára előnyt is jelenthet."


"Vezetőként, az alany élvezi a körülötte lévők támogatását. Közeli kapcsolat jön létre közte és az A2-es alany között. A többiek tisztelik őt a hatalma és a befolyása miatt. Mint második a hatalomban, a vezetői készségei még fejlődnek. Türelemmel viseltetik a többiek iránt és könnyedén összebarátkozik velük. A többi alany körében lehetséges, hogy még inkább nőni fog a hatalma."

Forrás

2014. május 24., szombat

W.C.K.D. karakterprofilok 1.: Gally és Teresa


A marketing kampány egyik fontosabb állomása volt, mikor a W.C.K.D. (VESZETT) számára létrehozott weboldalon egyesével jelentették meg a főszereplők adatlapjait, melyek olyanok lett, mintha maga a W.C.K.D. készítette volna róluk a feljegyzést. Mivel mostanában nincsen nagyon más anyag (igen, megint leállt az élet a film körül) így gondoltam hozom nektek ezeket a képeket, alattuk a karakterhez tartozó szöveg fordításával.


"Az alany úgy tűnik Alfa tendenciákat mutat. Nem rendelkezik azzal a természetesen karizmával, amivel a többi vezető alany. Az A2-es alannyal szemben nyílt ellenségességet mutat. Agresszív és változékony hangulatú, a büszkesége és a dühe gyakran győz a racionalitása felett. Kifejezetten egoista és nyugtalan. Az alany folyamatos ellenségességet mutat az A2-es alannyal szemben, egymás ellentétei. Ha a dominanciáját veszély fenyegeti akkor meggondolatlanul reagál rá. Elővigyázatossági megfigyelés ajánlott az esetében."


"Az alanyok többsége gyanakvással és nyugtalansággal reagál az A1-es alany megjelenésére. A nemek közötti különbözőség és az alany népszerűtlen állításai miatt az összes többi alanyban bizalmatlanságot szült iránta, kivéve az A2-es alanyt. Ők ketten alapvetően megértik egymást, de továbbra sem világos számukra, hogy mit jelenthet a köztük kialakult kölcsönös ösztön. Ajánlatos a kapcsolat fejlődésének folyamatos figyelemmel kísérete."

Forrás

2014. május 23., péntek

Néhány érdekesség a film és könyv közötti változtatásokról


Találtam egy cikket mely néhány fontosabb dolgot taglal a készülő filmmel kapcsolatban, megemlítve azokat az elemeket is, amiket a filmben meg fognak majd változtatni valamilyen módon. Gondoltam én is összeszedem ezeket nektek, főleg azokat az információkat, amiket eddig még nem tudtunk.

A FILMMEL KAPCSOLATOS ÉRDEKESSÉGEK
  • Wes Ball az egyik interjúban arról beszélt, hogy a film besorolása előreláthatólag a PG-13-as kategória lesz. [Nálunk ez elvileg a "12 éven aluliaknak nem ajánlott" kategória, ha jól tudom.] Szeretnék, ha a film stílusát tekintve a Jurassic Parkhoz hasonlítana, vagyis lesznek benne durvább elemek, de mégis a fiatalabb korosztály lenne a fő célközönség. [Nem láttam a Jurassic Parkot, így nem tudom az a film mennyire durva, ha valaki esetleg felvilágosítana, annak nagyon örülnék.]
  • Ugyanebben az interjúban kiderült, hogy meghatározhatatlan számú Sirató lesz az útvesztőben, de mind a 8 zónában lesz minimum egy. Vagyis nem fogjuk megtudni, hogy pontosan hány Sirató mászkál az útvesztőben. Továbbá elmondták, hogy olyan 30-40 fiú van a Tisztáson, az első fiú úgy 3 éve érkezett, és azóta minden hónapban követte egy.
  • Kiderült az is, hogy a Tisztás úgy néz ki, ahogy a fiúk megalkották maguknak. Mikor idekerültek, akkor csak a Tisztás helyét kapták meg, és minden ami benne található, azt ők építették meg maguknak az évek során.
A KARAKTEREKKEL KAPCSOLATOS ÉRDEKESSÉGEK
  • Ben a filmben (a könyvvel ellentétben) egy veterán futár lesz, Minho jobb keze, aki legalább már másfél éve a Tisztáson van. Vagyis a könyvhöz képes Ben karakterét kibővítették, nagyobb jelentőséget kapott, gondolom azért, hogy így még sokkolóbb legyen, ami vele fog történni.
  • Dylan és Kaya több interjúban is elmondták, hogy a karaktereik között nem lesz semmilyen romantikus kapcsolat - legalábbis az első filmben. Jól érzik magukat egymás mellett, biztonságban, de csakis baráti szinten. Továbbá azt is többször elmondták már, hogy a filmben nem lesz benne a Thomas és Teresa közti telepatikus kapcsolat.
  • Emellett azt is megtudhattuk, hogy Teresa kómás állapota nem tart olyan sokáig a filmben, mint a könyvben. Teresa hamarabb magához tér majd, így többet fog szerepelni, és a kóma helyett az emlékezetvesztés ábrázolásán lesz a hangsúly.
A JELENETEKKEL KAPCSOLATOS ÉRDEKESSÉGEK
  • Elvileg lesz egy olyan jelenet Thomas és Gally között a filmben, ami nincs benne a könyvben.
  • Továbbá szintén újdonság, hogy a filmben a fiúk havonta egyszer összegyűlnek a Tisztáson és ünnepséget tartanak azért, hogy még egy hónapot sikerült túlélniük. [Szerintem ez az lesz, mikor az előzetesben a máglya körül gyülekeznek.]
  • Ezt még én is csak most hallottam először, de elvileg a filmben Thomas nem fog az elejétől emlékezni a nevére, hanem csak később jut az eszébe, a Gally-val való verekedése után.
A SIRATÓKKAL KAPCSOLATOS ÉRDEKESSÉGEK
  • A könyvben a Siratók nyálkás, szúrós, undorító lényeknek vannak leírva, de a filmben ők is kissé máshogy fognak kinézni. Félig gépek, félig élőlények lesznek, úgynevezett "biomechanikus" lények. Wyck Godfrey, az egyik producer egy interjúban azt a szót használta rájuk, hogy olyanok mint az "óriás bolhák". Olyanok lesznek, mint egy óriásra nőtt bolha, melynek fém lábai és fullánkjai vannak. És igen ijesztőek lesznek.
Forrás

2014. május 22., csütörtök

Új still


A "szokásos" still, rajta Gally-val és a fiúkkal. :)

"Minden akkor változott meg, amikor felbukkantál."


Forrás: a film facebook oldala

2014. május 21., szerda

Előzetes reakció-videók

Nem tudom ez miért most jutott eszembe, de ma úgy éreztem, hogy itt az ideje, hogy összeszedjem az első előzetesre adott reakciójukat a rajongóknak.
Ez a "felvesszük a reakciónkat és feltesszük a youtube-ra" dolog nagyon menő most Amerikában. :)

Íme néhány jobb. :D

Nekem a kedvencem, amikor az első videóban a fiú felveti, hogy egy lány egy csomó fiú felállás nem túl nyerő, meg amikor a második videó végén a fiú megkérdezi, hogy a főszereplő volt-e, aki befutott a végén (és akit "összenyomtak" a falak). :DD Na és a 3. videón szereplő fiú meg imádni való. :))) Ésss... Wes írt neki hozzászólást, nézzétek meg mit.  ;)




2014. május 20., kedd

Dylan O'Brien és James Dashner interjú


Van egy videóinterjú, ami pár napra került elő, és elvileg ez is még a WonderConról származik. Dylan és James Dashner beszél a filmről és válaszolnak a kérdésekre. A videót ITT tudjátok megtekinteni. (Nem tudtam ide beágyazni, így gondoltam csak összeszedem a legfontosabb dolgokat, amelyek szóba kerülnek.)

Tehát mi mindenről beszélnek az interjúban:
  • Elsőnek szokásosan megkérdezik James Dashnert, hogy mennyire egyezik a filmben megalkotott világ azzal, amit ő írás közben a saját fejében elképzelt. James elmondja, hogy el se hiszi mennyire olyan lett az egész, mint azt ő megálmodta korábban, és szinte teljesen egyezik a film a saját elképzeléseivel. Tetszik neki sok minden, a forgatókönyv, maga az útvesztő, a késlegyek, és ezt nem csak úgy mondja a nagyobb felhajtás miatt, hanem a film tényleg nagyszerű lett. [Megjegyzés: Remélem igaza lesz, és nem kell csalódnunk!]
  • Aztán azt kérdezik Jamestől, hogy számára mi volt a legfontosabb, amit mindenképp tökéletesnek szeretett volna a filmben. Erre azt válaszolja, hogy számára a legfontosabb, hogy a könyv lelkét át tudja ugyanúgy adni majd a film. Tudja, hogy egy film nem lehet teljesen olyan, mint a könyv, és a kisebb változtatások nem zavarják. A lényeg, hogy a könyv lelke, a karakterek közti kapcsolatok és a fő rejtély megfelelően legyen ábrázolva, és szerinte ez sikerült.
  • Eztán Dylan arról beszél, hogy mi mindent tanult a forgatás alatt, mint színész, és mint rendező, mert majd rendező szeretne lenni valamikor. Wes Balltól, aki most kezdő rendező, sokat tanult, hogy miként kell egy történetet elmesélni, és arról is, hogy milyen technikai vonzatai vannak egy filmnek. Szeret olyan emberekkel dolgozni, akiktől sokat tanulhat, és most ez történt.
  • Eztán Dylant arról kérdezik, hogy mikor Thomast életre keltette, akkor mennyit rakott bele önmagából a karakterbe. Dylan elmondja, hogy mindig sokat ad magából bármilyen karaktert is kelt életre. Thomas abban hasonlít rá, hogy mindketten "gondolkodók", vagyis nem fogadják el csak úgy a dolgokat, hanem mindig kutatnak, gondolkodnak, próbálnak sokat tanulni. Thomasban van egyfajta bátorság, nagy tűzzel ég, szenvedélyes, csak úgy, mint Dylan maga. Vagyis reméli, hogy ő is ilyen. Thomas emellett egy született vezető, és Dylan azt szerette a karakterben, ahogy egyre inkább vezető válik belőle, ahogy egyre bátrabb lesz. James Dashner hozzáteszi, hogy számára Dylan a tökéletes Thomas.
Forrás

2014. május 19., hétfő

Dylan O'Brien interjú a forgatásról 2. rész


A tegnapi Dylan interjú folytatása következik. Ha tegnap lemaradtatok volna az első részről, akkor ITT olvashatjátok el.


Tudsz nekünk mondani valamit a közted és Blake Cooper között lévő kapcsolatról, aki ugyebár Chuckot játssza a filmben?
Ez a legegyszerűbb dolog a világon. Senki mást nem tudok jobban elképzelni Chuckként, mint őt. Blake egy nagyszerű kölyök. Okos és profi, megérti a dolgokat. Mikor Wes utasítást ad neki, akkor megcsinálja és mindezt nagyszerűen teszi. Lenyűgöző. Nem tudom én hogyan dolgoztam volna 12 éves koromban, a forgatáson mindenkivel magam körül, akik mind 20 év fölöttiek. Beilleszkedett közénk. Ahogy halad előre a karakter, teljesen magáévá teszi Chuckot. Ő maga Chuck. Remek volt vele dolgozni.

Úgy hallottam nagyon gyorsan tudsz futni?
Igen, nagyon gyors tudok lenni. [Nevet.]

Volt valami, amit kifejezetten kerestek, mikor kiválasztottak téged a szerepre?
Látod, ez vicces. Azt hinnétek, hogy kellett volna, hiszen az Útvesztő Futójáról van szó. Mégis, sosem kellett előttük futnom, csak magamtól futok ilyen gyorsan. Bár utálok futni. A rövid sprintelést viszont szeretem csinálni, ami fura lehet így kimondva. [Nevet.] De nem, soha nem tesztelték előtte a futási képességemet. Nem volt sok időm fizikailag felkészülni a szerepre. Minden este a Teen Wolfon dolgoztam, és mikor reggelente felkeltem.... nem vagyok rossz formában, de nem is vagyok a legjobban. Nem az a fajta ember vagyok, aki minden este tornázik, aki mindig edzeni jár. De mégis működik a karakter. A szívemet mindig beleteszem minden egyes munkába. Mikor a karakterem fut, akkor nem is tudja, hogy fut. Csak csinálja. Ilyen az ösztön. És ez remekül passzol a történethez.


Azután jelentkeztél a szerepre, hogy láttál néhány produkciós anyagot. Mi is láttunk ezek közül néhányat, és mindegyik nagyon szép. Neked mi volt az első reakciód?
Mielőtt tesztpróbára mentem volna, találkoztam Wessel és Wyckkel (Wyck Godfrey az egyik producer). Az első, amit feltűnt, az Wes könyves központú gondolkodása. A találkozónk után egy óráig mutogatta nekem a számítógépén minden eddigi munkáját. Fontos, hogy megbízz abban a projektben, amiben dolgozni fogsz, még akkor is, ha már akkor igazán jónak tűnik. Mindenképp vállaltam volna, hisz ez egy remek lehetőség, mindenképp megcsináltam volna ezt a filmet. De mikor Wes megmutatta milyen víziót alkotott meg, hogy mi mindent dolgozott ki az előtte lévő évben, akkor csak felraktam a kezem és ennyit mondtam: "Ennek a részese akarok lenni". Minden egyes lépéssel egyre jobb és jobb lett. Ez egy olyan film, amit mindenképp látni akartam. Nagyszerű volt látni, ahogy Wes lépésről lépésre valósággá változtatja ezt a világot. Sokkal jobb volt, mint valaha képzeltem volna.

Láttuk, hogy kaszkadőrmutatványokat csináltál odakint. Ez nem olyasvalami, amit már nem vállalsz?
Mindig szerettem csinálni. De ugyanakkor néha be kell ismernem, hogy vannak olyan dolgok, amiket egy kaszkadőr képes megcsinálni, én viszont nem. Kompromisszumot kell kötnöm. Tudnom kell, mikor jobb, ha a kaszkadőr csinálja az adott feladatot. Mint például legurulni egy hegyről. Volt egy jelenet, ahol le kellett volna gurulnom egy hegyről, de "A": sosem engedték volna meg, hogy én magam csináljam, és "B": nem is tudtam volna megcsinálni. Tehát engedtem a kaszkadőrt. Ő segített benne, hogy ebben a helyzetben is jól nézzen ki minden.

Szerettelek volna megkérdezni a Teresa-val való kapcsolatodról a filmben.
Van közöttünk kapcsolat. Biztonságban érezzük magunkat egymás mellett. Meglepően nem romantikus módon, de ez mégis jó. Annyira nem klisés az egész. Nem csókolózunk a film végén, és ez remek. Az egész inkább csak baráti kapcsolat.

Forrás

2014. május 18., vasárnap

Dylan O'Brien interjú a forgatásról 1. rész


Tavaly a forgatás idején néhány kritikus/újságíró kapott meghívást, hogy bekukkanthassanak a kulisszák mögé, és akkor készíthettek interjúkat/beszámolókat erről az alkalomról, de a lelkükre kötötték, hogy ezeket majd csak akkor hozhatják nyilvánosságra, ha a produkció vezetői megengedik nekik. Nos, úgy tűnik lassan elkezdték megjelentetni ezeket az anyagokat, ugyanis a Page To Premiere oldalon megjelent egy interjú Dylannel, amit még tavaly a forgatáson készített vele az oldal egyik szerkesztője. Sok érdekes dologról esik szó benne, így érkezik a fordítás, és mivel igen hosszú, így két részletben hozom. Következzen az első rész. :)


Te jelentkeztél erre a munkára, vagy felkértek téged?
Mint minden esetben, ezért is mennem kellett meghallgatásra. Elsőnek a casting rendezővel találkoztam, mint mindenki más. Aztán másfél hónapig semmi hírt nem hallottam felőlük, mert Wes szerint túl MTV-s volt a hajam. Ezt gondolta, ami igazán vicces. Aztán látott rólam egy másik képet normális hajjal, és visszahívott, onnan pedig ment a munka magától.

Tehát a hajad miatt majdnem elvesztettél egy munkát?
Igen! Hát nem vicces, hogy ilyen megtörténhet?

[Will Poulter elsétál mellettük és odakiált: "Szeretlek, Dylan!"]
Ő Will, a barátom. Valakivel össze kell barátkoznod, miközben dolgozol. Kicsit olyan, mint a börtön, amit itt csinálunk.

Will karaktere tulajdonképpen az ellenséged a filmben. Jól szórakoztatok azon, hogy szemétnek kellett egymással lennetek?
Igazából kényelmetlen volt. Viccesek vagyunk. Például, amit ma este csináltunk, birkóztunk. Gonosz és mogorva. Ő a filmben az ellenség, én pedig a főszereplő. Wes mindig azt mondogatja, hogy olyanok vagyunk, mint az érem két oldala. Verekedés közben minden egyes mozzanat után megkérdezi, hogy jól vagyok-e, mire én visszakérdezem ugyanezt, mire azt feleli, hogy jól van, de épp az előbb megütötte a bokámat, mire én azt válaszolom, hogy a bokám rendben van, de mi a helyzet az ő könyökével. Az egész annyira nagyszerű, a kamerákon kívül igazán jó barátok vagyunk. Aztán a forgatáson szemétnek kell lennünk egymással. Ez mindig is fura volt a színészkedésben.

Van egy jelenet, ahol a karaktered beleszalad az útvesztőbe, hogy feláldozza magát a barátaiért. Te megtennéd ugyanezt a barátaidért?
Mikor elgondolkozom ezen, akkor egyből magam elé képzelem, és egyértelmű a válasz. Ösztönösen támadok neki bárkinek, aki bántja a barátaimat, elég gonosz módon. Mintha gyilkolni készülnék. [Nevet.] Nem, de azért elég védelmező vagyok azokkal, akiket szeretek. Az önfeláldozás egy teljesen más dolog. Nem hiszem, hogy ilyen a való életben gyakran megtörténne. Ez egy alapvető ösztön, vagyis talán megtenném. Ha egyszer ilyen helyzetbe kerülök, akkor meglátjuk.


Thomas hogyan rázza fel az állóvizet a csoportban az érkezésével?
Mikor Thomas megérkezik a Tisztásra, az ottani emberek már berendezkedtek. A túlélésre rendezkedtek be. Építettek egy helyet, ahol élhetnek, és próbálják olyan kényelmessé tenni, amennyire csak lehetséges. Mikor Thomas megérkezik, ő ösztönösen másmilyen. Számára a túlélés nem élet. A többiek eltöltenék itt az egész életüket, de Thomas nem ezt akarja, sem magának, sem senki másnak. Ki akar innen szabadulni, és inkább a halált választaná ahelyett, hogy örökre itt ragadjon ebben a börtönben, aminek érzi ezt a helyet. Ez a változás lesz az oka mindennek. Ironikus, hogy pont ez fogja aktiválni az útvesztőt és a Siratókat. Mikor az útvesztőben rátalál valamire, és megöl egy Siratót. Ez nyitja majd ki a kapukat, és emiatt indulnak be a dolgok.

Szerepeltél a Teen Wolfban, és a The First Time című filmben. Van rajtad bármilyen nyomás, amiatt, hogy most te vagy a főszereplő, tulajdonképpen a film hőse?
Igen, igen, a nyomás mindig itt van. Mindig tisztában kell lenni azzal, hogy mit csinál az ember. Nem érzem úgy, hogy nekem kellene lennem a vezetőnek vagy valami, nem kell magamhoz ragadnom az irányítást. Szerintem nagyszerű színészek dolgoznak a filmen, így nem érzem, hogy azt kellene tennem. Néha még kételkedem is magamban. Én csak egy ember vagyok, aki próbál színészkedni, és néha az is túl sok lehet. De a nap végére mindig elismerem azt, amit csináltunk. Tetszik a film, amit csinálunk és szeretem az embereket, akikkel együtt dolgozok. West, a főnököket, és mindenkit a csapatban. Csakis az élményekre koncentrálok és arra, amit csinálunk. Szerintem ezzel a hozzáállással lehet elérni a legjobb teljesítményt.

Mennyiben volt más Wes Ballal dolgozni, mint előtte a többi rendezővel?
Ő a leglazább ember a világon. Még nem dolgoztam olyan rendezővel, aki ilyen őrült lenne. Kifejezetten jó tapasztalataim vannak azokkal a rendezőkkel, akikkel ezelőtt dolgoztam, részben ezért is kaphattam meg ezt a munkát. Hogy kapcsolatot tudj teremteni, és meg legyen köztetek a rendezővel az összhang, egy nagyon fontos kulcs eleme a munkának. Wes fantasztikus. Mindig felkészült, ami fontos egy ilyen beosztás esetében, amiben mi dolgozunk. Rajzolt egy útvesztőt, és minden ott van a fejében, amit éppen csinálunk, olyan is, ami ebben a filmben még benne sem lesz. Mindezt magának csinálja, hogy megértse ezt a világot kívülről belülről egyaránt. Jobban érti, mint bárki más. És mint ember, Istenem, beszéltél már vele? Olyan menő, olyan nyugodt, szerintem semmi nem idegesíti fel. Magabiztos és csendes, de nem nagyképűen. Mindig tudja mit akar. Nagyszerű fickó és szerintem igazi sztár lesz belőle.

Forrás

* Az interjú második része holnap érkezik. :)

2014. május 16., péntek

Ma van Thomas Brodie-Sangster 24. születésnapja!

Thomas a mai napon ünnepli a 24. születésnapját. :)

Elképesztő, hogy ez a cuki kisfiú:


Ilyen szép fiatalemberré cseperedett:


HAPPY BIRTHDAY THOMAS!

Színészeink milyen projektekben lesznek még láthatóak


Ez most egy átfogó poszt lesz, amit csakis érdekességként gyűjtöttem össze nektek. Gondoltam érdemes lenne összegezni, hogy fontosabb színészeink milyen filmekben/sorozatban és milyen szerepben láthatók még az elkövetkezendő időben Az Útvesztőn kívül, többnyire ebben az évben. Hogy milyen új projekteken dolgoznak. Még mindannyian fiatal színészek, ennek ellenére szerencsére sok munkájuk van, így nem lehet okuk a panaszra. Akkor lássuk ki mivel foglalkozik mostanában, ki miben lesz még látható.

Dylan O'Brien:
  • Teen Wolf (Farkasbőrben) 4. évad - Szerep: Stiles - Premier: 2014.06.23. (SOROZAT)

Thomas Brodie-Sangster:
  • Trónok harca 4. évad - Szerep: Jojen Reed - Premier: 2014.04.06. (SOROZAT)
  • Tales: The Ugly Duckling (Mesék: A rút kiskacsa) - Szerep: Ugly Duckling (Rút kiskacsa) - Premier: ???
  • Orbit Ever After (Orbit egészen a végéig) - Szerep: Nigel - Premier:???
  • Phantom Halo - Szerep: Samuel Emerson - Premier: ???

Kaya Scodelario:
  • Tiger House (Tigris Ház) - Szerep: Kelly - Premier: 2014
  • The Moon and the Sun (A hold és nap) - Szerep: Marie-Joséphe - Premier: 2015

Aml Ameen:
  • Lila &Eve (Lila és Eve) - Szerep: Stephon - Premier: 2015

Will Poulter:
  • Plastic (Plasztik) - Szerep: Fordy - Premier: 2014.05.02 (UK)
  • Kids In Love (Szerelmes gyerekek) - Szerep: Jack - Premier: 2014.08.01. (UK)
  • Glassland (Fűország) - Szerep: Shane - Premier: 2014
  • Iboy (E-fiú) - Szerep: Tom Harvey - Premier: 2015

Chris Sheffield:
  • The Last Ship (Az utolsó hajó) - Szerep: Comms Officer Mason - Premier: 2014.06.22. (SOROZAT)

2014. május 15., csütörtök

Új still


Ismét kaptunk egy új stillt a film facebook oldala által, ami(n) végre nem Thomas és/vagy Teresa van Ben kitoloncolását jeleníti meg.  *.* (De fog fájni ez a filmben...)

2. szabály: Soha ne bánts egy Tisztársat.

Forrás: a film hivatalos Facebook oldala

2014. május 14., szerda

Interjú Thomas Brodie-Sangsterrel (Newt) Baton Rouge-ból



Thomas a filmben megtartotta az akcentusát, de kicsit megváltoztatta:

Thomas: Én az életben sokkal Londonibbnak hangzom.

Arról, hogy nem terhelte magát a rajongói elvárásokkal:

Thomas: Megkaptam Newt szerepét és saját magam birkóztam meg vele. Kizárólag erre koncentrálok, és ha jól megcsinálom, akkor remélem a rajongók ezt értékelni fogják. Nem tudsz mindenki kedvére tenni. Mindenkinek meg van a fejében, hogy kit képzel el Newtnak. Szóval csak azt tudom tenni, ami szerintem helyes és remélem, hogy ez jó lesz.

Arról, hogy megismerte Dylant:

Thomas: Dylan nagyon vicces és szeretni való srác. Nem nehéz kijönni vele. Nagyon egyedi személyiség. A barátom. Mindenki megismert mindenkit. Mind nagyon különbözőek vagyunk. Mind másmilyen háttérrel rendelkezünk, de jól kijöttünk egymással.

Newtról:

Thomas: Newt a másodvezér, Alby után. Nagyon kedves és megközelíthető srác. Barátságos és nyílt a többiek felé. Nem érez senki iránt gyűlöletet és valamilyen szinte gondoskodik is róluk. Beilleszkedett a Tisztás-béli életbe, de nem kedvelte meg, hogy be van zárva oda. Tisztában van vele, hogy ez egy börtön. Szóval, amikor Thomas megérkezik és megmutat egy teljesen más gondolkodásmódot és hozzáállást, azt hiszem ez szimpatikus lesz neki. A rangjából kiindulva érvényesíteni akarja a Tisztás szabályait a többiek között, de leginkább csak el szeretne onnan menni.

Arról, hogy miért töltötték az estét a Tisztáson:

Thomas: Két oka volt. Az egyik, hogy köteléket akartunk kialakítani egymás között, a másik, hogy otthonosan érezzük magunkat, mintha mi is itt laknánk 3 és több éve. Jó volt, még annak ellenére is, hogy az eső mindent elrontott. Még ha tudjuk, hogy kb. 300 stábtag jelen van, minden sötét és csendes, ami tök jó. Szerintem ez mind fontos, hogy karakterbe hozzuk magunkat. Kicsit el kell merülni a környezetben. Igen, nagyon élvezetes volt.

Gally és Newt szerepére is meghallgatták:

Thomas: Mindkét szerepért voltam meghallgatáson. A fiúk bajtársiasan összejönnek és ennek tetszett a gondolata. Ez az, ami nekem leginkább tetszett. Aztán megtudtam, hogy megkaptam Newt szerepét – ami testhezállóbbaknak is tartottam – és ez tökéletesen illik hozzám.


Forrás: [x]

James Dashner Dél-Amerikában dedikálja könyveit


Tegnap már említettem a twitter hírek rovatban, hogy az utóbbi napokban James Dashner dél-amerikai országokban turnézik és dedikálásokon vesz részt. Járt már Argentínában, most pedig állítólag még Brazíliában van. A twitterre rengeteg kép került fel ezekről a dedikálásokról a rajongók jóvoltából, így összeszedtem párat. Csak hogy lássuk milyen szerencsések egyesek ott a világ másik végében. :)


 Egy szerencsés rajongó a dedikált könyvekkel. :)







Bárcsak nálunk is lenne dedikálás valamikor. :(

Képek forrása: twitter

2014. május 13., kedd

Twitter hírek #7


Mostanában mindenki nagyon elfoglalt, vagy egy újabb projekten dolgoznak, vagy pedig éppen kipihenik valahol a fáradalmakat. Mivel a színészek, az író, de még a rendező is igen aktívak twitteren, manapság pedig főleg, így gondoltam összegyűjtöm, hogy ki mit csinál mostanában. (Persze csak arról tudok infót hozni, akiről van is valamilyen hír.)

James Dashner a napokban Dél-Amerikában turnézott a könyveivel, Argentínában, majd pedig Brazíliában vett részt dedikálásokon. Tegnap épp Sao Paulo-ban volt. :) [Egyszer hozzánk is eljöhetne, bár kétlem, hogy ez valaha be fog következni, sajnos.]


Ki Hong Lee (Minho) tegnap moziban járt édesanyjával, a twit szerint a Pókember legújabb részét nézték meg. (Amerikában most volt Anyák napja.) [Milyen aranyos!] 


Dylan O'Brien (Thomas) jelenleg javában forgatja a Teen Wolf negyedik évadát, ahogy arról ez a forgatási kép is tanúskodik. A Teen Wolf negyedik évada júniusban kezdődik Amerikában.


Blake Cooper (Chuck) legutóbb ezt a képet töltötte fel saját magáról. Éppen lovagolni tanul. [De irigylem, én is szívesen megtanulnék lovagolni.] 

Új feliratos still


Tegnap este újra érkezett egy feliratos still.

"Mi nem tartozunk ide."

Forrás: A film hivatalos Facebook oldala

2014. május 12., hétfő

Interjú Ki Hong Lee-vel (Minho) Baton Rouge-ból


Hogyan kapta meg Minho szerepét:

Ki Hong Lee: Elmentem a meghallgatásra, mint mindenki más, majd visszahívtak. Éreztem, hogy jól ment, de nem volt még az enyém. Kínzásként éltem meg, hogy két vagy több hónapig semmi nem volt. Aztán az ügynököm felhívott és mondta, hogy a várakozásnak vége és hogy megkaptam a szerepet. Én meg olyan voltam, hogy *teljes csend*, mire megkérdezte, hogy „Kell egy kis idő?” Mire mondtam, hogy „Igen.” majd egyből felhívtam az anyukámat, hogy megkaptam a szerepet. Vagy 5 percig teljesen őrült voltam.

Minho-ról:

Ki Hong Lee: Ő van a legjobb állapotban fizikailag és ő a leggyorsabb. A Futók Elöljárója. Minho nagyon gyakorlatias szóval nem beszél sokat. Amikor mond valamit, azt komolyan gondolja, és lényegre törően fogalmaz. Néha kicsit szarkasztikus. 

Az ünneplős jelenetről, amit aznap este forgattak. (amikor Gally és Thomas verekedtek):

Ki Hong Lee: Az én karakteremnek ez nem a „még egy hónap” ünneplése volt, Minho-nak ez csak egy emlékeztető, hogy még egy hónap eltelt anélkül, hogy kiutat talált volna az útvesztőből. Neki ez egy teljesen más érzés. Egy őrült, vad ünneplés, ami remélem át fog majd jönni a képernyőn is. 

Forrás: [x

2014. május 11., vasárnap

Friss képek Thomas Brodie-Sangsterről

Thomas az új filmje (Phantom Halo) kapcsán mutatkozott a nagyvilágban. :)
Érdekességként megjegyzem, hogy a filmben szerepelni fog Sebastian Roché is. ;)

 






Forrás: [x] [x] [x]