2014. május 25., vasárnap

W.C.K.D. karakterprofilok 2.: Alby, Newt és Minho


A tegnapi W.C.K.D. karakterprofilok folytatása következik, ma a vezető hármast, vagyis Alby-t, Newt-ot és Minho-t hoztam el nektek. A tegnapi Gally és Teresa képek ITT tekinthető meg.


"Az alany magas kora és korábbi tapasztalatai tiszteletet ébresztenek a többi alany szemében. Magabiztos és határozott, az alany együttműködést vár el, és épp ezért mindig kiszámítható a cselekedeteiben. Régóta vezető, épp ezért nagyon megbízható. Vezető szerepet tölt be a többiek között. Magabiztosan irányít és tartja meg a fölényét, ami egyszerre félemlíti meg és nyűgözi le a fiatalabb alanyokat."


"Tapasztalt és elismert, az alany tudja mi a kötelessége. Szorgalommal és kritikus gondolkodással oldja meg a bonyolult helyzeteket. Nem fél megkérdőjelezni a hatalmi helyzetet, az alany elszántan és bátran igyekszik elérni a legfontosabb célkitűzést. A régóta tartó sikerei miatt az alanyra megbízható és sikeres vezetőként tekintenek.  Fizikailag gyors és merész, amivel példaként szolgál a fiatalabb alanyok számára. Nagy tiszteletnek örvend, ami számára előnyt is jelenthet."


"Vezetőként, az alany élvezi a körülötte lévők támogatását. Közeli kapcsolat jön létre közte és az A2-es alany között. A többiek tisztelik őt a hatalma és a befolyása miatt. Mint második a hatalomban, a vezetői készségei még fejlődnek. Türelemmel viseltetik a többiek iránt és könnyedén összebarátkozik velük. A többi alany körében lehetséges, hogy még inkább nőni fog a hatalma."

Forrás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése