2014. január 28., kedd

James Dashner üzenete a rajongóknak

James Dashner az MTV Mpovie Brawl szavazás lezárta után nem sokkal kitett egy új bejegyzést a blogjára, ami kifejezetten nekünk, Maze Runner fanoknak szól.



"A kedves, elképesztő, fantasztikusan fantasztikus rajongóknak:

Nem igazán tudok mit mondani, de tudom, hogy mondanom kell néhány dolgot. Tudom, hogy az MTV Movie Brawl szavazás általában nem jelent sokat, de számomra szívet melengető volt az elmúlt napokban, a családomban történt rossz dolog közepette. A drága unokatestvérem Stefanie elvesztette a harcot a rákkal szemben, alig 4 hónappal azután, hogy azt diagnosztizálták nála. 29 éves volt. Őt ismerve egy angyalt ismertem meg és a családomnak szörnyen fog hiányozni. Ő hozzám hasonlóan művész volt, csak nála ez a színház világában mutatkozott meg. Amíg közöttünk volt drámát tanított és tudom, hogy sok emberre nagy hatással volt.

Azért mondom el ezeket, hogy megértsétek, miért jelentett ilyen hihetetlenül sokat a támogatás és a szeretet, amit felém, a könyveim vagy a filmünk iránt mutattatok. Nem csak azért, mert hajthatatlanul szavaztatok az elmúlt hetekben. Tudom, hogy sokaknak már véres az ujja, elnyűtt a billentyűzete vagy az érintőképernyője. KÖSZÖNÖM. Senki nem gondolta volna, hogy idáig eljutunk, ezért megtisztelve érzem magam és boldog vagyok, hogy ez sikerült. És mindez a nevetségesen nagyszerű olvasóm miatt. El kell mondanom – a szó jó értelmében véve -, hogy őrültek vagytok. Őrültebbek, mint a „Cranks-ek” (akik megfertőződtek a Kitörés által) 

De ezen felül még szeretném megemlíteni mindazt, amit mondatatok nekem twitteren vagy facebookon. Istenem. Nem is tudom, hogy válaszoljak. Ez több mint egy fandom. Ez egy család. Komolyan gondolom. Szeretlek titeket. Azt kívánom, bárcsak találnék rá valamilyen mágikus módot, hogy beszélni tudjak veletek. De kérlek, tudjátok, hogy mindent láttam és nagyon sokat jelent nekem. El tudjátok képzelni? Hogy milyen hálás dolog ez egy írónak? Hogy a történet, amit írtam ilyen szenvedélyesen összehozza az emberek egy cél érdekében? Életre szóló barátságokat, emlékeket és kölcsönös támogatást hozott létre? Hihetetlenül boldoggá tesz.

Szintén nagyon elégedett vagyok a bajtársiassággal, amelyet a többi fandommal kialakítottunk. Igen, volt pár „romlott alma” is köztünk, akik úgy viselkedtek, mint az idióták, de a legtöbbünk ízléses maradt és új barátságokat talált. Ha 5 évvel ezelőtt azt mondjátok nekem, hogy lesz egy filmem, ami a VERONICA MARS ellen fog veszíteni a top 4-ben az MTV Movie Brawl szavazáson… hát el tudjátok képzelni.

Szóval nem csak az én olvasóimnak, de a Veronica Mars, a Vámpírakadémia és A Beavatott fandomnak is nagyon szépen köszönöm. Örülök a találkozásnak és ezennel ünnepélyesen megfogadom, hogy a Deshnerds-eknek, hogy amennyire csak tőlem telik, támogatni fogom a filmjüket. És ha lehetséges lesz, már a premier napján elmegyek megnézni őket. 

Tehát ezt szerettem volna mondani. Nem tudom, hogy ez giccsesen hatott-e vagy valami, de nem érdekel. Mind nagy hatással voltatok rám és ezért köszönöm. Kérlek, emlékezzetek, hogy ünnepeljetek meg minden egyes napot az életben, hagyjátok figyelmen kívül az ostoba összetűzéseket, öleljétek meg a szeretteiteket és mindig, mindig legyetek kedvesek és jók. Tegyétek jobbá a világot. 

Az első számú rajongótok

James"


Forrás: [x]

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése